Acasă » Asigurarea

Asigurarea

Asigurare de calatorie

Cand si unde se ofera asigurarea de calatorie?

 • În prezent se oferă la achiziţionarea oricărui bilet de avion şi este menţionată în pagina de plată ca serviciu suplimentar.

Cum se face plata ?

 • După ce aţi ales tipul de asigurare, preţul acesteia se va adăuga la preţul biletului iar dumneavoastră veţi plăti valoarea totală.

Sunt datele mele personale in sigurantă?

 • Datele dumneavoastră vor fi folosite exclusiv pentru emiterea contractului de asigurare şi nu în alte scopuri.

Daca am intrebari in legatura cu polita de asigurare, pe cine pot contacta ?

 • Puteţi apela serviciul clienţi pentru Asigurarea de Călătorie din cadrul Mondial la numărul + 40…….

Cand incepe si cand se incheie acoperirea asigurarii ?

 • Acoperirea variază în funcţie de perioadele pe care le-aţi ales. Acestea vor fi confirmate în poliţa de asigurare, la emiterea acesteia.Protecţia anulării intră în vigoare în momentul emiterii contractului şi expiră în momentul încheierii check-in în primul punct de plecare.Acoperirile rămase produc efecte de la plecarea din ţara de domiciliu sau reşedinţa permanentă în Călătorie şi expiră la întoarcerea din Călătorie în ţara reşedinţei permanente.

Exista exceptii de la contract ?

 • Da. Unele excepţii şi condiţii se referă la anumite alineate, iar excepţiile şi condiţiile generale se referă la poliţa de asigurare în întregul ei. Există de asemenea posibilitatea să fiţi rugaţi să completaţi o declaraţie de sănătate precum şi excepţii medicale la care se referă contractul. Vă rugăm să citiţi cu atenţie contractul ca să fiţi siguri că aţi ales asigurarea de care aveţi nevoie.

Pot sa ma razgandesc dupa achizitionarea asigurarii ?

 • Da. Aveţi acest drept timp de 14 zile de la data emiterii contractului dacă nu aţi utilizat acoperirile oferite, prin contactarea serviciului clienţi pentru Asigurarea de Călătorie din cadrul Mondial. Dacă călătoria dumneavoastră a început sau aţi depus cerere pentru încasarea acoperirii, ne rezervăm dreptul de a recupera toate cheltuielile pe care le-am efectuat pentru aceste servicii.

Exista alti termeni suplimentari ?

 • Se pot asigura persoane cu vârsta maximă de 70 de ani. Dacă aţi depăşit vârsta de 70 de ani, vă rugăm contactaţi serviciul clienţi pentru Asigurarea de Călătorie din cadrul Mondial pentru a vă informa dacă puteţi să beneficiaţi de asigurare. Tel: + 40……..

Care este durata maxima a calatoriei ?

 • Programul de Asigurare de Călătorie GLOBY ONLINE de la societatea Mondial poate fi achiziţionat pentru o călătorie de maxim 30 e zile. Pentru călătorii cu o durată mai mare, vă rugăm să contactaţi Serviciul Clienţi din cadrul Mondial pentru a vă informa dacă puteţi să beneficiaţi de asigurare. Tel: + 40…….

Pe cine trebuie sa contactez in caz de producere a unui incident ?

 • Echipa de administrare a incidentelor de tip medical vă stă la dispoziţie 24 de ore din 24. Puteţi contacta centrul de Administrare a Incidentelor sunând la numărul + 40……

Conteaza cand fac rezervarile ?

 • Da. Dacă alegeţi şi acoperirea anulării zborului sau numai această acoperire, programul respectiv trebuie achiziţionat în ziua efectuării rezervării de călătorie. După această perioadă, trebuie să contactaţi Serviciul Clienţi Mondial pentru a vă informa dacă puteţi să beneficiaţi de asigurare.